Мениджърът на Арсенал Унай Емери бе доста разочарован след тежката загуба с 1:3 от Манчестър Юнайтед за ФА Къп и отпадането на тима от турнира.

"Щастлив съм от факта, че работихме добре на терена, но за съжаление резултатът бе лош и бе в наш ущърб", започна специалистът пресконференцията си.

"И резултатът е лош, и контузиите, които получиха наши играчи по време на този мач. Ритъмът след травмите падна, особено след тази на Кошчелни. Можехме да направим нещо и да изравним. Успяхме да вкараме попадение и се намирахме в подем, но контузиите изиграха лоша шега".

"Имахме доста добри шансове, но когато влизахме в наказателното поле на противника просто не ни се получаваше и не успявахме да завършим ситуациите. Заслужавахме повече, но все пак срещу нас бе Манчестър Юнайтед, а те са в най-добрия си момент от сезона".

"В момента Юнайтед играе страхотен футбол и е отборът в най-добра форма, в цялата Висша лига. Контузиите? Мисля, че тази на Сократис не е тежка. Кошчелни ще мине прегледи в болница. Имаме съпнения за счупена челюст, но се надявам да не е".